Monday, March 14, 2016

My birthday weekend - Il weekend del mio compleanno






Hello and happy monday to everyone! I wish your week will start in the best way. Yesterday was my birthday, 25 years or a quarter of century, and my sweet husband and me have celebreted all the weekend. Saturday we have driving across the Death Valley and we have reached Skidoo. Skidoo was one of the most important cities during the gold rush; the road to reach this ghost town is a little bit windy but at the end you can admire wonderful landscapes and the old mine structures. On the way back we stopped in Beatty in a characteristic bar, the Sourdough Saloon, where we had beers and ribs. Sunday as typical American family we had a Brunch in one my favorite restaurants: Honey Salt in Summerlin, in the west part of town. I had a wordeful tuna with wasabi crust, Joe had a hamburger, drinking their wonderful Garden Mule. I love this restaurant because it is really similar to some European restaurant and the ingredients are really really fresh. Sunday night I have prepared a real American style dessert: the Reese's dessert, chocolate and peanut butter. This dessert is a tradition for me and Joe: from the first time I had lived in USA I felt in love for the Reese's; in March 2015 for my birthday Joseph came to visit me in Monaco and he made this dessert for me, since then it is our birthday tradition.

Thank you everyone for the birthday wishes!

Ps I don't post the picture of the dessert because was a real mess, good but a mess ;)


Buon lunedì a tutti! Spero il vostro inizio settimana sia dei migliori. Ieri era il mio compleanno, 25 anni o meglio un quarto di secolo, e io e il mio dolce maritino Joseph abbiamo festeggiato tutto il weekend. Sabato abbiamo passato la giornata guidando attraverso la Death Valley arrivando fino a Skidoo. Skidoo era una delle più importanti città di minatori nel periodo della corsa all'oro; la strada per arrivarci è un pochetto tortuosa ma alla fine si gode di una vista mozzafiato e si possono ammirare le vecchie strutture delle miniere. Sulla via del ritorno ci siamo fermati a Beatty in un tipico bar, il Sourdough Saloon, dove abbiamo bevuto birra e mangiato costine. Domenica da tipica famiglia americana abbiamo fatto un Brunch in uno dei miei ristoranti preferiti: Honey Salt in Summerlin, nella parte ovest di Las Vegas. Ho mangiato un ottimo Tonno in crosta di Wasabi, Joe si è lanciato su un Hamburger, il tutto accompagnato dal loro meraviglioso Garden Mule. Amo questo ristorante perché mi ricorda un po' i ristoranti Europei e le materie prime sono freschissime. Domenica sera mi sono cimentata in un'AMERICANATA ovvero la torta Reese's: burro d'arachidi e cioccolato. Questo dolce ha una tradizione per me è Joseph: dalla prima volta che ho vissuto in America ho amato i Reese's; nel Marzo 2015 in occasione del mio compleanno Joseph è venuto a trovarmi a Monaco e mi ha preparato questo dolce, non poteva che diventare una tradizione.

Grazie a tutti per gli auguri di ieri!

PS vi evito la foto del dessert perchè è davvero un casino, buono ma un casino ;)

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