Tuesday, July 26, 2016

Chocolate Cookies



As I already told you I am really really bad in everything is dessert and baking, the only way to let me produce "decent" desserts is to set the difficult on "kindergarten" and what is easier than the cookies? I have tested this recipe that doesn't need any fancy powder, rising time or anything complicate, just a fork and less than an hour of your time.

Come vi ho già detto sono davvero negata per quanto riguarda la pasticceria, l'unico modo per farmi produrre dolci "decenti" è impostare la difficoltà su "asilo nido" e quale dolce più semplice dei biscotti? Ho testato questa ricetta che non comporta strane polveri, lievitazione o altro, solo una forchetta e meno di un'ora del tuo tempo.

Ingredients - Ingredienti

- 4 oz of softened butter
-100 g di burro a temperatura ambiente

- 1/2 cup of sugar
- 60 g di zucchero

- 1 egg
- 1 uovo

- 1 cup of flour
- 130g di farina

- 1/2  cup of unsweetened cocoa powder
- 70 grammi di cacao amaro

- 1 teaspoon of vanilla extract
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia o vanillina

Steps - Procedimento

Mix the butter with the sugar until you have a smooth cream.
Mischiare il burro con lo zucchero finchè si ottiene una crema soffice.




Add the egg in the butter cream and mix.
Aggiungere un uovo e mischiare.



Add the sugar, cocoa, vanilla and mix.
Aggiungere zucchero, cacao, vaniglia e mischiare.




Let chill the mix in the fridge for 30 minutes.
Fare riposare in frigo per 30 minuti.

Shape the cookies and lay them on a baking pan with greaseproof paper. Decorate as you prefer, I used Reese's Pieces.
Formare i biscotti e disporli su una teglia con carta forno. Decorare a piacere, io ho utilizzato Reese's Pieces, una specie di M&M's con all'interno il burro d'arachidi.



Cook in the oven for 10 minutes at 375°F.
Cuocere in forno per 10 minuti a 180° C.



Enjoy!

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